söndag 3 november 2013

Söndag 3/11-2013 20:11

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass igen vaknade till nio tiden och kunde sedan inte somna om igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter frukosten så satte jag igång med dammsugningen efter detta var det hemsidan. Idag hade de uppdaterat som vanligt så det gav 312 på spotify sidan och 363 på startsidan. Så efter detta så satte jag mig och körde webbprogrammet idag gick det bra. Gjorde ett kapitel idag och det gick bra iallafall. Så efter detta så satte jag mig och körde hemsidan den nya. Gjorde 2013 idag på RixFm så nu är jag klar med denna. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen. Kan säga att jag har problem med denna datorn den vill inte sova nu varför detta vet jag inte. Men jag laddade in nya drivrutiner till grafikkortet men det hjälpte inte. Vet inte vad det är nu kan vara annat men jag kan inte komma på att jag har laddat något annat innan. Så jag måste nu somna datorn för hand annars så somnar den inte. Så mer? Jo jag såg att jag inte vann nått på tipset igår men kanske lite på lotto vi får se idag ni får veta på twitter idag om jag vann eller så imonn om det inte gav nått. Så såg star wars tvåan idag när jag åt och sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja skall köra imonn igen då ja och jag har tänkt att göra om redan nu. Skall gå på nytt till imonn så får vi se hur det går då.

MUSIK: Ja inget idag men jag har pillat med datorn idag och laddat in lite program men inte då musik att göra.

WEBB: Ja idag körde jag ett kapitel och det gick bra idag. Sedan efter detta så satte jag mig och uppdaterade den nya sidan på RixFm har nu MixMegapol och NRJ kvar sedan. Men jag funderar på att inte ha med dessa eftersom jag inte längre följer dem. Men vi får se hur jag gör med det sedan.

Så nog för idag så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: