torsdag 7 november 2013

Torsdag 7/11-2013 20:18

DAG: Jaha till natt i gen då ja och en rätt kass sådan igen. Vaknade ett otal gånger under natten och till tio tiden så vaknade jag för sista gången. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan från två till tre. Så efter detta var det att vänta på att klockan skulle slå fyra, ja faktiskt kvar i fyra nu mera. När den gjorde detta så stack jag till träningen sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg family guy och sedan även Simsons och det är därför jag idag är sen. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår från lotto så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått eller så imonn på bloggen om det som vanligt inte gav nått. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn. Ler

TRÄNING: Ja går lite tidigare till träningen så jag kommer hem i tid. Det gick bra idag och jag gjorde magen rätt idag med har slarvat på det lite innan.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag igen och det gick bra idag fick rätt mycket gjort idag. Efter detta skall jag gå på tjejen kör killen nu.

MUSIK: Japp inget på denna punkt idag men jag hoppas att jag kan köra om ett tag igen men jag måste köra romanen nu innan jag går på detta.

WEBB: Ja imonn så skall jag köra igen då blir det symboler och lite annat.

Det är nog för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: