söndag 24 november 2013

Söndag 24/11-2013 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja och en små kass sådan igen, men fick rätt bra sömn på morgonen idag så okey natt ändå. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så till tolv så satte jag igång med dammsugaren efter detta så var det hemsidan som gällde. Och de hade uppdaterat som vanligt RixFm kan man lite på. Det gav 315 på spotify sidan och 366 på startsidan. La upp på twitter och facebook med idag. Så efter detta så gick jag igång med webbprogrammet körde det idag fram till halv tre tiden. Då jag pillade med datorn idag det ville inte igen somna så jag satte mig och av installerade lite program och tillslut så fick jag den att somna igen. Det blir fel då McAffe uppdaterar dessa program skall göra det för hand nästa gång. Så sedan så gick jag igång med middagen, hade idag fiskpinnar och en flundra filé tror jag att det var. Med potpäror och majonnäs såg en film idag och en serie men filmen var inget vidare så den sparade jag inte. Så mer? Jo jag kanske har vunnit lite idag ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det som vanligt inte gav nått.

TRÄNING: Japp har packat väskan tills imonn så jag är redo för att köra.

ROMAN: Ja kommer sömnen så skall jag köra igen imonn mina två timmar.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag.

WEBB: Jaha körde en timme idag även om det tog längre en en timme att köra kapitlet. Men denna boken är mycket bättre än den innan och jag lyckades göra det jag misslyckades med förra gången. Körde idag lite till och jag läste fel innan det beror på min dyslexis jag missar text när jag läser. Men idag gick det bra och jag fick kapitlet gjort idag.

Så inget mer idag jo till tisdag skall jag ut och handla och klippa mig med. Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: