måndag 25 november 2013

Måndag 25/11-2013 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov bra fram till nio tiden kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Så efter detta så satte jag igång med romanen. Men jag kom på att jag skulle betala räkningarna idag så jag satte mig och gjorde det. Så kom inte igång med romanen förrän till halv ett idag. Till ett så var det lunch och sedan körde jag igång igen till tre till tre. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men till denna veckan smäller det till det känner jag på mig eller hur? Så mer? Jo stack till fyra tiden och sedan tränade jag och så hem och stretch. Sedan var det middag för mig såg på family guy och sedan också Simsons. Tog en latte idag efter maten har nästan slut på kaffe nu men skall köpa imonn igen. Så mer? Ja mer ja kommer få cirka 1000 kvar att leva på efter jag har betalat räkningarna. Men det är ju som det brukar vara så. Ja mer? Nä kommer inte på mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Jaha körde idag som vanligt och det gick bra idag igen men jag fick vänta på madrass idag när jag skulle göra magen. Var rätt mycket folk idag på gymmet.

ROMAN: Ja igår natt innan jag somnade så kom jag på vad jag skulle göra mer på romanen. Det var tjejen som jag inte hade fått till men kom på detta igår innan jag somnade. Det gick bra idag även om jag var lite sen idag.

MUSIK: Nä inget idag på denna punkt.

WEBB: Ja imonn så skall jag handla mat så kommer nog inte hinna med nått imonn men till onsdag hoppas jag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: