lördag 23 november 2013

Lördag 23/11-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och lite små kass sådan inatt, vaknade ett otal gånger men sov ändå rätt bra på morgonen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag igång med romanen men var lite sen idag så jag kom inte igång när jag ville idag. Men körde till 13:30 då jag gick igång med träningsmaten, så efter detta så satte jag mig framför datorn ett tag. Men jag satt och såg en film så jag glömde av tiden och när jag kom på det så var klockan redan fyra. Så jag gjorde armhävningarna och skippade storstretchen idag. Gick igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en film idag. Så sedan så satt jag så länge att jag inte hann läsa idag alls. Så mer? Jo det är lotto idag och jag räknar med era tummar idag ni får veta på twitter vad det gav. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja igen så missade jag storstretchen men jag gjorde armhävningarna det är de som är jobbiga att göra. Men jag satte mig framför datorn och så kom jag in på c-more och sedan på en film som jag inte såg hela ändå när jag kom på att jag suttit för länge. Men det tar jag igen till nästa vecka.

ROMAN: Ja missade första halv timmen idag jag kom upp sent och så kunde jag inte gå igång. Men det gick bra idag så men det händer rätt mycket just nu så det är inte lätt att få in det jag vill. Men det gick ändå bra idag.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja om det går som jag vill imonn så skall jag köra igen på denna punkt. Så det kommer ta en timme nått sånt detta nya kapitel.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: