söndag 10 november 2013

Söndag 10/11-2013 20:03

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt okey natt inatt, sov rätt bra fram till nio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Så sedan till tolv så satte jag igång att dammsuga. Efter detta så gick jag igång med hemsidan idag hade de uppdaterat som vanligt det gav 313 på spotify sidan och 364 på startsidan. La upp på facebook och twitter med sedan så gick jag igång med webbprogrammet. Idag gick det bra men sedan gjorde jag något fel och så sket det sig. Var klar med detta till tre tiden och så gick jag igång med middagen. Hade idag korv och mos gott mos, såg på en film för jag hade inget allt att se idag. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis med. Efter detta så satte jag mig och läsa men fick då ett samtal. Det var morsan som ringde hon hade ett problem med datorn som jag fixade till. Sedan så läste jag ett par kapitel ur paganinikontraktet. Så mer? Jo det var lotto igår men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått eller så tills imonn på bloggen. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde inget idag på denna punkt men tills imonn så kör jag igen. Har packat väskan och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn så skall jag köra igen imonn.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag.

WEBB: Ja det gick bra till en början idag sedan skulle jag limma in en grej och då gick det inte bra. Men jag kommer inte använda detta sedan så det gör inget att det inte gick.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: