söndag 17 november 2013

Söndag 17/11-2013 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov rätt bra och till nio tiden så låg jag och små sov fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga men jag satte igång musikdatorn innan. Efter detta så satte jag igång med hemsidan idag hade de uppdaterat som vanligt man kan lita på RixFm det gav 314 på spotify och 365 på startsidan. Så satte jag igång med nya hemsidan ett tag när jag var klar med detta så satte jag igång med musikdatorn igen. Jag skapade ett nytt konto men det hjälpte inte heller. Så jag vet i fan vad jag skall göra nu, hoppas på mer hjälp från Adobe till måndag. Länken han skickade gick ingenstans så jag hoppas den kommer igen till måndag. Så mer? Jo till tre tiden så satte jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes. Och såg mina serier när jag åt detta. Så fick i mig en kopp kaffe med idag men skippade mjukis idag. Så en rätt kass dag idag med problem med musikdatorn men vi hoppas att jag kan få den att fungera ändå tillslut. Så mer? Jo det var lotto men jag fick inget svar igår så kanske lite idag ni får spana på twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja nu måste jag hålla stretchen hela tiden, börjar bli lite slö känner jag. Men till nästa vecka så kör jag igen.

ROMAN: Ja har tänkte lite på romanen och har kommit på lite till att lägga till sedan. Men jag måste köra killen och sedan tjejen innan jag går på detta. Men jag har kommit på att göra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja idag höll jag upp med denna punkt men jag körde hemsidan den nya sedan gjorde MixMegapol alla år fram till 2012 så nu är det bara NRJ kvar sedan är jag klar med detta.

Så inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: