onsdag 27 november 2013

Onsdag 27/11-2013 20:20

DAG: Jaha idag var jag sen men jag spelade lite spel innan jag kom igång idag men nu till natten. Rätt okey natt sov fram till nio tiden och kom ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett tiden innan jag gav upp för idag. Så efter detta så gick jag igång med webbprogrammet körde det idag fram till halv fyra tiden. Fick igång middagen tidigt idag så jag fick i mig den och såg mina serier idag. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis idag. Så mer? Jo det är lotto idag och jag hoppas jag vinner men inte någon storvinst för då hade de redan ringt, men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn. Så mer? En rätt okey dag idag fick gjort det jag skulle och lite till.

TRÄNING: Jaha inget på denna punkt idag. Men jag har packat väskan och är redo för imonn.

ROMAN: Ja idag var jag då klar med denna omgången och kommer gå på nästa imonn. Då det är tjejen som skall gås igenom lite, men jag är inte riktigt klar med denna ännu får fundera lite ikväll när jag lägger mig.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag heller.

WEBB: Ja körde ett kapitel idag och det gick bra men tog lång tid inte en timme jag tar längre tid på mig. Men jag fick allt att fungera så en bra dag idag.

Så jag räknar med era tummar idag så kommer ni få reda på hur mycket jag vann på twitter idag. Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: