torsdag 9 maj 2013

Torsdag 9/5-2013 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt bra sådan inatt dock kunde jag inte somna som jag ville igår men somnade ändå tillslut. Sov sedan rätt bra fram tills klockan slog tio då den också ringde. Upp och fick i mig frukosten och så var det att vänta på att klockan skulle slå tolv. Har pillat med mitt kontokort idag och igår det gamla går ut och jag har inte fått det nya så jag ringde idag till dem. Och det gamla har inte gått ut det går ut till den siste och det nya är på gång. Sedan fick jag en konstig räkning från Microsoft på 284.98 vad detta nu är skall ta och ringa dem en dag om detta. Så sedan när jag klockan slog tolv så stack jag iväg och tränade. Sedan hem och gick igång med stretchen och så middag på det. Idag smakade det så illa att jag inte åt upp. Så men jag tog lunch till sex tiden och åt då lite grönsaker och lite kyckling. Så såg då på en film när jag åt detta och nu bloggen. Fick inget samtal igår från svenska spel så ingen storvinst men kanske lite ni får veta idag på twitter. Så mer? Måste köpa värktabletter imonn när jag sticker ut skall köpa lite från ICA så får ta det då. Men mer om detta nedan.

TRÄNING: Ja tidig morgon idag och tidig träning med så det gick så där idag. Fick hoppa massor av övningar idag för att axeln gjorde ont. Så tänkte jag att jag skulle köra tabletter ett tag så det läker snabbare med. Har illa dåligt med stålar just nu har 500 kvar nu.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja om jag hinner med imonn så skall jag köra lite på denna punkt men måste ut med så vi får se om jag hinner med det eller ej.

Japp inget mer för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: