onsdag 29 maj 2013

Onsdag 29/5-2013 20:11

DAG: Jaha till natt igen som vanligt och en kass sådan igen. Somnade till ett tiden men vaknade sedan igen till fem efter detta så somnade jag inte igen. Låg till åtta tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan så har jag drivit runt och försökt lägga mig ett par gånger men ingen mer sömn för mig. Så sedan till tolv tiden så ringde farsan och pratade lite sedan pratade jag med morsan med. Jag får lite tillskott i kassan för idag så handlade jag nästa upp allt. Jag stack till ICA till ett tiden och köpte för 600 så nu har jag 900 kvar som skall räcka till den 25é. Men jag får lite till som jag skall använda för att ladda kortet så jag kan åka till morsan och pilla lite med möblerna. De måste ändra om i vardagsrummet för att få plast med datorn skall dit på lördag och kolla lite. Så skall jag ut på fredag efter läkarbesöket och köpa lite till till dem och lite mat till. Så mer? Jo sedan kom jag hem och körde mina extraövningar och så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Så mer? En kass dag idag igen hoppas bara jag sover tills imonn så jag kan köra på gymmet. Sedan har jag ett par dagar också läst men det kom inte med på bloggen jag läser under kupolen som innan. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag har klagat lite på övningarna det gör lite ont men nu idag så gick det bättre och det gjorde inte alls ont idag. Så jag måste ha gjort något fel innan. Men skall köra den till den 4 då det är återbesök igen får se vad han säger då.

ROMAN: Ja som jag sa igår så kör jag till lördag men innan det så kör jag imonn.Glömde den dagen igår sedan är det tvätt och läkarbesök måste upp till nio suck. Men jag tror jag tar och slänger in tvätten innan jag sticker för jag såg idag att det inte är någon före mig till fredag.

MUSIK: Ja jag skall läsa hela dokumentationen när jag får tid så skall vi se om jag kan få igång det jag vill sedan. Men det är många hundra sidor att gå igenom och det kallas alltid något annat än det jag tror att det gör. Skall se till lördag eller söndag om jag inte har tid då.

Nu är det slut för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: