lördag 18 maj 2013

Lördag 18/5-2013 20:10

DAG: Jaha kollade just en grej nu man kan koppla loss Ethernet kabeln utan att stänga datorn. Testade detta på musikdatorn och det gick hur bra som helst. Skall göra detta imonn igen men då inte på min dator. Så till natten jag somnade inte som jag ville igår utan låg ganska länge innan jag tillslut somnade. Sov sedan rätt kasst fram till elva tiden. Kom upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen igen. Körde den idag fram till 13:30 då jag lagade träningsmaten. Sedan stack jag till ICA för att handla lite just som jag skulle gå hem så drog ett stört regn ner och jag ställde mig under tak vid affären. Men det dog ut rätt snabbt så stack jag hem och gick igång med storstretchen. Men kom inte igång idag förrän till fyra tiden. Efter detta så fick jag igång middagen. Hade idag pepparbiffar med ris och pepparsås. Såg på en film när jag åt idag men det var bara slutet på den som jag såg idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här igen. Så mer? Halv kass dag idag men lite fick jag ändå gjort idag så.

TRÄNING: Ja stretchen går snabbt när jag inte kör armhävningar. Men idag var jag varm för det var varmt ute idag.

ROMAN: Ja fick lite gjort idag iallafall men tyckte inte att det var bra idag. Men det är för att jag sover kasst så blir det så. Men vi får se jag skall göra klart sedan skall vi se om jag kan med att skicka in den sedan.

MUSIK: Ja testade bara idag om man kunde dra ut Ethernet kabeln idag utan att stänga av datorn och det är inga problem att göra. Skall ut ett tag imonn på besök och då skall jag göra samma sak imonn.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: