onsdag 8 maj 2013

Onsdag 8/5-2013 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja och en rejält kass sådan igen men det var för att jag skulle upp idag. Sov korta stunder fram till 07:50 då klockan ringde. Efter detta så ringde jag till sjukgymnasten och så la jag mig igen. Fick tid till den 22é klockan tre. Så efter detta så la jag mig igen och tror det eller inte men jag somnade igen. Det har inte hänt sedan jag blev sjuk men idag så. Men jag sov knappt nått inatt så det var väl inte så konstigt ändå. Jag låg till 11:30 och gick igång med romanen till 12:30 körde sedan fram till 14:00. Då jag stack till ICA för att handla lite men jag kom inte iväg med en gång utan till tre tiden. Fick köpt det jag skulle ha och sedan hem igen. Gick igång med middagen med en gång hade karréer med pommes idag och såg min serie när jag åt. Så till lunch så fick jag i mig mina grönsaker som jag brukar. Så mer? En rätt bra dag idag trotts tidigt morgon men så somnade jag igen så. Så mer? Jo det är lotto idag och jag hoppas på lite vinst idag om ni håller tummarna så får ni veta vad det gav på twitter idag. Eller imonn på twitter om det inte gav så mycket. Eller så tills bloggen på fredag om det inte gav nått.

TRÄNING: Japp imonn så skall jag upp till tio för gymmet stänger till tre. Så sticker jag till tolv och så kommer jag hem till tre. Så skall jag äta träningsmaten och sedan på kvällen skall jag äta lunchen.

ROMAN: Japp efter lite sömn idag så kunde jag köra som jag brukar idag. Fick bra gjort idag och kommer inte köra imonn det hinner jag inte med när jag måste upp till tio.

MUSIK: Ja idag har jag inte heller hunnit med något på denna punkt men till fredag tänkte jag köra igen.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: