torsdag 2 maj 2013

Torsdag 2/5-2013 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan somnade bra igår men sov sedan bara till nått. Ja det vill säga att jag vaknade ett otal gånger under morgonen och till elva kom jag ur sängen men rejält seg idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den till ett sedan lunch och så från två till tre. Efter detta så satte jag mig och pillade lite med musikdatorn men det gick inget vidare idag. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretch ja nästan och så middag på det. En kass dag idag och det börjar som vanligt med en kass natt. Så kollade på family guy när jag åt idag och sedan så var det blogg. Så mer? Har varit en kass dag idag och mer har inte hänt idag. Vi kan hoppas på att jag vann lite på lotto igår.

TRÄNING: Ja körde idag men jag var rejält seg idag så jag skippade lite av magen idag och satt längre på cykeln istället. Sedan när jag kom hem så la jag ner stretchen hade inte lust idag så jag la ner det idag. Men det tar jag igen till lördag hoppas jag.

ROMAN: Ja trotts att jag var illa seg idag så fick jag ändå lite ur mig och det gör dagen till okey ändå. Men jag har bestämt mig för att skriva om den första innan jag skickar in den. Men jag skall gå denna omgången först innan jag gör det, på tvåan alltså.

MUSIK: Jag har fått det att fungera men jag kan inte få allt som jag vill och det fick jag inte heller förra gången men jag tänkte jag skulle maila en dag till dem om detta. För allt borde vara okey nu, det är bussarna som inte gör som de skall. Jag kan spela in men det är inte som det skall ändå.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: