fredag 24 maj 2013

Fredag 24/5-2013 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen, men sov lite på morgonen så jag var ändå rätt pigg idag. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då gå igång med romanen, men jag skulle först ladda in en uppdatering till musikdatorn. Så när jag startade den så ville den uppdatera grafikkortet med så jag gjord detta. Det tog en halv timme idag och sedan skulle jag då uppdatera det jag skulle så det tog en timme idag att göra detta. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30. Då jag betalade räkningarna för denna månaden, och ja det blir hårt denna månaden med. Kommer ha 800 över sedan har jag bufferten med men vill inte ta av den men den finns om det inte blir nog över. Så sedan stack jag till ICA för att handla lite det gick på över 300 så jag får ligga lågt med middags maten sedan till tisdag och onsdag. Så sedan hem och så gjorde jag övningarna idag och så gick jag igång med maten. Hade idag kotletter med pommes nä klyft idag. Och såg mina serier när jag åt med men satt för länge så jag tog lunch idag. Jag tog sådana färdiga baguetter som man gör i ugnen tre stycken. Så mer? Vann inget på lotto igår heller ja det var ju i onsdags men såg det igår och jag vann inte som vanligt men till lördag då smäller det till eller hur?

TRÄNING: Ja har kört fem övningar idag och är klar för dagen med dem. Imonn så är det storstretch som gäller för mig får se hur det gå då.

ROMAN: Ja körde idag men sen blev jag efter datorn som ville uppdatera allt idag. Och den somnade när jag körde skannern sedan med så det behövs nog en uppdatering till biosen med. Kan hoppas att den kommer snart.

MUSIK: Ja hann inte med nått idag för jag glömde att det var fredag idag och jag skulle skanna datorerna idag. Så inget på denna punkt idag.

Japp dagen är över och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: