måndag 6 maj 2013

Måndag 6/5-2013 20:19

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen sov inte länge inatt utan vaknade ett otal gånger under natten. Men fick lite mer sömn under morgonen idag så dagen var ändå okey. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den fram till ett sedan igen från två till tre efter detta så satte jag mig framför musikdatorn ett tag. Satt nog en halv timme idag innan jag gav upp. Så sedan till fyra tiden så stack jag till träningen sedan hem igen stretch och så middag. Såg på family guy idag när jag åt och lite annat med så jag satt alldeles för länge idag. Så kan säga att middagen smakade illa idag så har jag en dag till med detta sedan. Det var inte alls gott men jag har annat till nästa vecka igen som tur är. Så mer? En okey dag trotts kass natt idag.

TRÄNING: Ja jag måste ringa till sjukgymnasten igen det gör ont i axeln igen. Så jag skippade armhävningarna idag när jag körde stretchen idag. Skall ta och ringa en dag till dem men då måste jag upp tidigt. Och jag kommer nog få vila igen ett par veckor tre kanske mer. Men jag måste göra något åt det innan det blir värre. Men jag var rätt bra i tid idag iallafall.

ROMAN: Ja körde idag men fick inte så mycket gjort idag men det är ändå en okey dag idag.

MUSIK: Ja satte mig och pillade lite med musikdatorn men jag kunde inte få det att fungera idag heller. Men jag skall fokusera på en sak till nästa gång och få det att fungera så skall det nog gå bra.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: