söndag 26 maj 2013

Söndag 26/5-2013 20:26

DAG: Jaha nu är jag sen men jag dröjde på mina övningar idag så jag gjorde den vid åtta sedan tog det lite tid att komma igång med detta. Så till natten och igen en rätt kass sådan men som tur idag så behövde jag inte upp till elva så jag låg lite längre idag. Men runt elva tiden så kom jag upp och fick frukosten i mig. Sedan gick jag igång med dammsugningen. Efter detta så satte jag igång med hemsidan idag hade de uppdaterat båda två. Det ger 278 279 på spotify sidan och 322 323 på startsidan och jag la upp på twitter och facebook idag med. Efter detta så slog jag en signal till morsan och grattade på mors dag. Jag skickade ett vykort men det hade inte kommit fram. Jag drog ett mail om det och undrade varför det inte kom jag skickade det i tid i torsdags. Så sedan gick jag igång med middagen idag hade jag kotletter och karréer med klyft. Hade en lös kotlett och två små karréer så jag tog detta idag. Såg resten av filmen idag när jag åt och tog en mjukis istället för lunch idag jag hann inte med det innan middagen. Så mer? Jo jag satte mig och lyssnade igenom det sista på musikprogrammet idag med. Gjorde detta innan jag ringde till morsan idag. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter idag om jag fick nått. Så mer? Jo jag gjorde beställning på tangentbord och mus och USB igår kväll så det kommer väl om ett par tre dagar hoppas jag. Nä inte mer idag kommer igen tills imonn med mera då.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

ROMAN: Japp då går jag på att skriva ner andra romanen till datorn imonn. Vi hoppas att detta går utan problem och bra sömn som vanligt.

MUSIK: Jasså så gjorde jag det sista på musik programmet idag nu skall jag läsa resten så jag kan göra lite musik att lägga upp på hemsidan sedan. Vi får se hur det går då.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: