fredag 3 maj 2013

Fredag 3/5-2013 20:09

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt kass sådan igen, men morgonen var rätt bra så okey på det hela taget idag. Så till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så stack jag ner och fick in tvätten sedan upp igen. Mötte min granne där nere och slängde ett par ord idag. Så sedan till kvart i ett så stack jag ner och hängde upp den sedan stack jag till ICA så fort jag kunde. Idag till två tiden så skulle teve killen komma och ta bort kollen från teven. Så jag fick med mig allt jag skulle och sedan hem. Dock så fanns inte pastasåsen så jag fick ta annan idag. Så till två så kom han och fick bort den sedan ringde jag ett samtal men fick inte svar idag heller. Vi hoppas på måndag att jag får svar jag ringde den första gången till den nionde förra månaden och jag hoppades på att det skulle gå snabbt men inte heller. Så mer? Jo sedan till tre tiden nä halv fyra så slog jag igång ugnen och så till kvart i fyra så stack jag ner och fick upp tvätten igen. Sedan gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes och rätt rejält med ketchup med. Såg tre serier idag när jag åt sparade en film tills imonn. Så mer? Rätt bra dag idag men då sov jag rätt bra med idag.

TRÄNING: Ja till imonn så måste jag köra för jag skippade det i torsdags. Men sover jag så är det lugnt vi hoppas på det.

ROMAN: Ja då kör jag igen tills imonn då vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Idag hann jag inte med nått på denna punkt. Jag skannade datorerna till tre tiden för jag missade det när killen var här.

Nu är det inte mer för idag kommer igen imonn med mera då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: