måndag 13 maj 2013

Måndag 13/5-2013 20:04

DAG: Jaha natt  igen då ja och en rätt okey sådan inatt. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen med en gång. Körde den idag fram till ett sedan från två till tre. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen, tränade sedan hem stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt men det tog inte lång tid idag att äta jag åt pasta och bacon sås. Så jag var klar tidigt idag. Så mer? Ja mer? Glömde en tablett igår men det märkte jag inte av natt sov rätt bra ändå inatt. Så mer? Jo jag måste nog köpa nytt tangentbord till denna datorn och mus men det finns inte på internet så jag måste ringa en dag om detta. Jag har inte pengar nu men hoppas få ihop det till slutet av denna månaden. Skall se om jag kan beställa då om det går. Jag får ringa dem och höra om de kan skicka från annan stad till Göteborg vi hoppas det. Än så länge fungerar det men det är små kass då och då. Mer då? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag så gjorde jag inte så många övningar men var lite sen som om jag hade gjort dem alla. Drog verkligen benen efter mig idag jag hoppade tre övningar idag men var ändå sen.

ROMAN: Ja körde idag som jag brukar och det gick bra har inte så långt kvar nu ja det är rätt långt men jag skriver bara var tjugonde sida nu nått sånt.

MUSIK: Ja inte på denna punkt idag men hoppas jag hinner tills imonn.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: