lördag 11 maj 2013

Lördag 11/5-2013 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt. Låg vaken ett tag men somnade rätt bra igår men sedan så vaknade jag ett otal gånger. Men sov rätt okey till morgonen men när jag skulle gå upp till elva så var jag rätt trött ändå. Så fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag stack till stan för att ta foto. Åkte till centralen och tog dem men det gick inte att ha på glasögonen så jag tog av dem idag. Så sedan till apoteket och köpte tabletter sedan hem igen. När jag kom hem så gick jag igång med träningsmaten efter detta så var det middagen som gällde. Hade idag lax och citronsås som jag köpte igår eller om det var i förr går. Så och jag skulle ha gjort stretch idag men la ner det hade ingen lust idag. Så sedan såg jag en film som var rätt kass och så satte jag mig vid datorn ja musik och spanade lite två avsnitt idag blev det. Sedan så kom jag hit och satte mig har varit sen hela dagen idag. Så mer? Ja inte mer idag har inte mycket pengar kvar nu 550 på kontot hoppas jag kan få detta att räcka tills jag får lön igen. Ja dessa pengar skall jag inte röra utan spara tills nästa månad.

TRÄNING: Ja satte igång igen men gav upp hade igen lust och klockan var redan över fyra så jag la ner för idag.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag och det gick bra idag. Har kommit hälften idag så det är en bit kvar. Efter jag är klar med detta så skall jag gå på den första igen. Skall se om jag kan få den så pass att jag kan skicka in den sedan.

MUSIK: Ja såg två kapitel idag och sedan har jag kommit på att jag måste spara det jag hade innan det går inte att ladda ner igen så jag tappade två nerladdningar. Men det var inte mer än 500 nått sånt så jag läste inte noga så det är borta jag trodde man kunde ladda ner igen men inte heller. Suck…

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: