fredag 17 maj 2013

Fredag 17/5-2013 20:28

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan kunde inte somna som jag ville utan låg länge efter ett igår. Sov sedan rätt kasst men idag så hade jag bara tvätten så det var lugnt idag. Kom ur sängen till åtta tiden men la mig igen fram till elva dock så sov jag inte mer efter detta. Kom upp och fick i mig frukosten sedan till lite innan tolv så stack jag ner med tvätten. Så sedan upp och slog en signal till morsan hon ringde igår om en sak men hann inte ringa igår. Så sedan så skannade jag datorerna idag satte igång med detta redan till tolv tiden. Så sedan när de hade skannat klart så fick jag ta bort en trojan idag. Det var en idiot som skickade mig en fil på spotify och den var virus så ta inte emot detta om någon som du inte känner skickar. Men jag raderade den och så skannade jag datorn igen. Efter detta så ringde jag igen och idag fick jag tag på dem. Så jag skall få kontakt till nästa vecka igen. Så sedan satte jag mig och körde musikdatorn ett tag men det var efter två tiden då jag hade varit nere och kollat till tvätten. Så fick jag ett brev idag med på posten jag skulle hämta mitt körkort idag. Så till kvart i fyra tiden så fick jag upp tvätten och la in den sedan stack jag till posten. Ser ut som en straffånge och jag tog av mig glasögonen med ser ur som fan. Men jag fick det och behöll det gamla med sedan hem igen. Så satte jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och pepparsås. Såg på mina serier idag när jag åt och sedan även när jag fick i mig en mjukis istället för lunch idag. Så mer? En okey dag idag trotts kass natt men vi hoppas på bättre tills imonn.

TRÄNING: Ja då kör jag storstretch imonn då har inget mer att göra imonn så det blir nog bara det imonn.

ROMAN: Jaha då kör jag igen imonn då skall gå igenom hela sedan tror jag att den får ligga en månad till innan jag läser och skickar in den sedan.

MUSIK: Idag körde jag ett kapitel på musik kunskapen och det gick bra idag. Dock så säger de inte det jag vill veta men jag hoppas jag kan läsa på det någon annan stans sedan.

Japp inte mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: