tisdag 21 maj 2013

Tisdag 21/5-2013 20:27

DAG: Jaha till natt igen då och en kass sådan inatt sov illa dåligt och kom inte ur sängen förrän till halv tolv idag. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 sedan stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gjorde inte mycket efter detta. Så till lite innan fyra så gick jag igång med middagen. Idag hade jag fiskpinnar och potater och majonnäs såg på min serie idag när jag åt. Men satt så länge idag att jag tog en mjukis istället för lunch. Kass dag idag och nu är pengarna slut dock så har jag kvar till sjukgymnasten imonn. Så mer? Jo igår så laddade jag in nya winzip i båda datorerna så jag la mig sent och så ringde farsan med innan jag la mig igår.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag men till torsdag så kör jag igen.

ROMAN: Ja idag så körde jag men var illa trött idag så det gick illa dåligt. Men lite fick jag ändå gjort idag så okey då.

MUSIK: Ja gjorde inte nått idag på denna punkt får se senare i veckan om jag inte hinner med det då.

Ja det är slut för idag och jag har inte fått samtal idag heller men det kommer väl hoppas jag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: