torsdag 16 maj 2013

Torsdag 16/5-2013 20:14

DAG: Jaha natt igen då ja och en bra natt men jag vaknade redan till sex tiden. Men då hade jag sovit hela natten fram till dess. Så somnade om en gång fram till sju sedan till åtta så gick jag upp. Fick i mig frukosten och satte igång med romanen till nio tiden. Idag blev jag klar med en andra och gick sedan på den första igen. Tog paus till ett sedan från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen till fyra. Tränade sedan hem igen och stretch sedan middag. Såg family guy när jag åt och sedan lite på Simsons och så blev jag sen. Så mer? Jo jag fick inte veta igår om att jag vann så det blev nog inget men ni får hålla utkik idag på twitter om det gav lite. Så mer? En bra dag idag trotts att jag vaknade tidigt så sov jag bra under natten inatt.

TRÄNING: Ja det är konstigt när jag kör mindre övningar så tar det nästa samma tid. Jag måste vara illa slö för jag tog bara fem minuter kortare idag. Får se hur länge jag måste gå på detta och så hoppas jag att jag kan få ett sätt att inte få ont sedan. Vi får se vad som händer med det sedan.

ROMAN: Ja idag var jag igång redan till nio tiden och gjorde klart den andra idag. Efter detta så gick jag över till den första igen och det gick bra det med. Men vi får se om den håller samma stil hela boken. Det är jobbigt att läsa när man är trött då tycker jag gärna att det är kasst men idag så var det helt okey fram tills dit jag kom iallafall. Men jag lägger till lite ändå som förhoppningsvis gör att den blir bättre.

MUSIK: Ja idag körde jag lite trummor, ja det var inte mer idag på denna punkt. Skall imonn tvätta och jag hoppas då kunna köra lite på denna punkt. Men jag skall nog ut och handla med så vi får se hur det går med det. Jo igår så uppdaterade jag båda datorerna via update gjorde det igår innan jag la mig.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: