måndag 27 maj 2013

Måndag 27/5-2013 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov bra idag fram till sex tiden då jag var uppe på toan men lyckades somna igen i korta stunder. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till ett sedan igen från två till tre. Sedan drog jag till träningen till fyra sedan hem och stretch och då middag på det. Smakade gott idag men fick ändå inte i mig allt idag. Så såg på family guy när jag åt och lite på Simsons så det är därför jag är sen idag. Så sedan så gjorde jag mina nya övningar idag med innan jag gick igång med bloggen. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller ja det var ju redan i lördags som jag inte vann men såg det igår. Så mer? Nä inte mer idag jo jag såg att det tar tre till fem dagar innan varorna kommer från Siba.

TRÄNING: Ja idag fick jag släppa en till övning som gjorde lite ont men idag så var jag i tid iallafall. Men jag hoppas att det inte tar så illa lång tid att komma igång sedan. Jag har hållit upp nu i tre veckor fyra när jag skall dit igen. Sedan hoppas jag att det tar två veckor till så skall jag väl kunna lyfta igen hoppas jag. Men vi får se vad han säger om det.

ROMAN: Ja idag körde jag igång med andra romanen och det gick bra men jag måste gå igenom den fem gånger rakt igenom för att få med allt jag skrivit. Men idag gick det bra.

MUSIK: Inget på denna punkt idag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: