söndag 5 maj 2013

Söndag 5/5-2013 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja och igår så var jag illa trött så jag la mig utan att lyssna på musik. När jag gör detta så vaknar jag alltid tidigt så även inatt, till två så vaknade jag första gången. Sedan har detta hållit på fram till åtta tiden efter detta så somnade jag inte igen. Så kom ur sängen till tio tiden idag och fick i mig frukosten. Sedan till tolv tiden så gick jag igång med dammsugningen. Kan säga innan detta så gjorde jag inte ett dugg. Så efter detta så gick jag på hemsidan och idag hade båda uppdaterat igen. Så 272 273 på spotify sidan och 316 317 på startsidan idag la upp på twitter och facebook med idag. Så efter detta så satte jag mig vid musikdatorn ett tag. Sedan så gick jag igång med maten idag jag hade karréer med klyft och såg klart filmen från igår när jag åt. Men jag sparade den inte utan raderade den. Så efter detta så fick jag ett samtal och så gick jag igång med lunchen. Såg på sjuan idag när jag åt det var den farbrorn som lagade mat idag igen, vad han nu heter. Så efter detta så satte jag mig och läste ur under kupolen satt rätt länge idag för jag var tidig idag. Så det blev rätt många kapitel idag, och den är bra gillar det när det är trångt om plats och alla måste var tillsammans ändå. Än så länge är den riktigt bra. Jag gillade ju inte duma key så mycket det var bra men ändå på slutet så visste han allt bara så. Det gillade jag inte. Så mer? Jo det är lotto idag ja det var igår men ser det idag. Ingen ringde så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag om det gav lite eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Japp väskan är packad för imonn så jag skall jag se om jag kan göra bröstövningen så att det inte gör ont i axeln. Ni får rapport imonn på det.

ROMAN: Ja då kör jag igen imonn vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra hoppas jag.

MUSIK: Ja satt en timme eller lite till idag och såg på video om hur man gör. Sedan så pillade jag lite med en grej men förstod den inte idag. Skall se om jag kan komma på hur man gör sedan för jag tänkte använda den sedan för att spela in.

Jahapp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: