måndag 20 maj 2013

Måndag 20/5-2013 20:19

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen, vaknade inte så många gånger under natten men fram på morgonen så var det desto fler. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen, men det kom saker emellan idag så jag körde inte så länge som jag brukar idag. Men fram till ett sedan från två till tre. Då så kollade jag upp lite med Teamviewer la in denna datorn och lite till i mobilen. Så mer? Sedan var det att vänta på att klockan skulle slå fyra och när den gjorde detta så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Idag smakade det bra och jag satt alldeles för länge idag därför är jag sen nu. Så mer? Jo jag måste köpa nytt tangent bord och mus och så en usb sticka på 32GB för att lägga reparations cd som inte längre går att göra. Man måste ha usb för det nu så jag skall köpa detta när jag får pengar då kommer jag ligga 700 back. Så det kommer bli en hård månad nästa med. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja jag hoppar tre övningar idag men ändå så blir jag sen. Fick köra bara en 20 minuter idag på cykeln. Men jag hoppas jag får bättre fart sedan när axeln är okey.

ROMAN: Ja hade svårt idag att fokusera så jag körde inte så länge idag. Jag satte mig och gjorde annat mitt i idag. Men det gick ändå okey så.

MUSIK: Pillade lite med musikdatorn idag och jag måste köpa USB sticka för att få reparations cd som då är en USB. Blir dyrt men går det inte så går det inte.

Så nu är det över för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: