söndag 19 maj 2013

Söndag 19/5-2013 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen sov dåligt fram till elva tiden. Men idag låg jag kvar till halv tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugningen. Efter detta så körde jag hemsidan idag hade inte NRJ uppdaterat det håller inte länge med dem. Och så kör de samma ett par veckor i rad med. Men det gav 276 277 på spotify sidan och 320 321 på startsidan. La upp på twitter och facebook idag med. Så efter detta så stack jag ut på besök gick vid tre tiden nått sånt. Så fick middag med idag och det var kålpudding med potpäror det var gott. Det var ett tag sedan jag åt detta. Så sedan bar det av hemåt och när jag satte mig på vagnen så regnade det inte men när jag gick av så. Men jag hade med mig paraply idag så det var lugnt. Så sedan när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så brände jag en cd med SP3 till Windows XP. Så mer? Nä inte mer idag jo jag packade väskan idag med för träningen.

TRÄNING: Ja packade idag och är redo för träningen imonn. Sedan till onsdag skall jag till sjukgymnasten så hoppas jag att jag kan få ett sätt att lyfta som inte gör att det gör ont. Nu kommer det bara en gång per år men jag hoppas jag kan få ett sätt att lyfta så jag slipper detta sedan.

ROMAN: Ja kör igen imonn då ja hoppas på bra sömn bara så skall det nog gå bra hoppas jag.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag kommer nog inte imonn heller men sedan så skall jag nog kunna få till det hoppas jag.

Jaha inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: