torsdag 31 januari 2013

Torsdag 31/1-2013 20:27

DAG: Jaha idag är jag sen som bara den men spanade på teven och glömde tiden. Men nu till natten vaknade redan till fem tiden och fick dra in på toan men det var för jag åt soppa igår först som lunch och sedan till middagen. Så efter detta hade jag svårt för att somna igen för jag hade lite ont i nacken. Men jag lyckades somna om tillslut i korta stunder fram till elva. Fick i mig frukosten och drog sedan igång med romanen, körde den idag fram till ett då det var lunch. Sedan igen från två till tre efter detta så kollade jag på Office paketet igen fram och tillbaka. Och till fyra så stack jag till träningen, tränade sedan hem och så stretch och middag på det. Såg på family guy och sedan också på Simsons därför var jag idag rätt sen. Så mer? Jo imonn skall jag köpa nya Office paketet skall ta och ringa dem en signal innan och höra lite först sedan tror jag att jag slår till. Det är 90 spänn i månaden men då kan jag ha det på båda datorerna. Ja man får ha det på upp till fem datorer faktiskt. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller på lotto, men det är ju som det brukar vara så.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag trotts att jag hade hållit upp i en vecka. Och jag hade bra tempo så jag var klar i tid med idag.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med första omgången och skissade lite på andra innan jag gav upp för dagen. Så nu skall jag gå på alkoholisten till nästa gång det blir till lördag. Imonn är det tvätt så den dagen går bort.

Japp inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: