torsdag 17 januari 2013

Torsdag 17/1-2013 20:15

DAG: Jaha sen idag men jag satt för länge och åt idag. Men nu till natten och en kass sådan inatt somnade tio minuter igår när jag skulle efter detta så låg jag vaken fram till tre tiden innan jag somnade igen. Så kom inte ur sängen idag förrän till tolv tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, men jag var idag en halv timme sen. Körde den fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Så efter detta så var det inte mycket att göra idag så jag tog det lugnt fram till fyra. Då stack jag till träningen sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt men satt ända till åtta innan jag kom ur soffan. Så mer? Jo jag glömde se på lotto igår men vann jag nått så var det inte mycket för de ringde inte. Ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra trotts kass natt var lite sen så jag skippade sista fem minuterna och stack in och duscha istället.

ROMAN: Ja missade idag en halvtimme men annars så gick det bra idag men som jag sa innan så måste jag gå tillbaks igen för att göra samma i början. Jag har skrivit sade han och sade hon i varje mening det måste bort. Men det gick bra idag iallafall.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: