tisdag 8 januari 2013

Tisdag 8/1-2013 20:14

DAG: Jaha natt igen och jag kunde inte somna igår som jag ville utan låg ganska länge innan jag tillslut somnade. Sov sedan så där under natten med ett par vak under morgonen. Så lite seg idag när jag kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Idag fick jag bra tomater men jag köpte inte paprika och gurka som jag måste göra imonn. Sedan hem och gjorde inte nått fram tills det var dags att äta. Jag hade idag kotletter med klyft men jag stekte den för kort tid idag så det var inte så gott idag. Såg mina serier idag när jag åt och när jag fick i mig lunchen så såg jag wheeler dealers som jag brukade ett tag. Så mer? Ja musik ja jag kanske måste köpa ny interface för till nästa månad så köper jag men har de inte uppdaterat drivrutinerna så kommer jag inte kunna köra keyboarden alls. Då går jag back med 400 i så fall, men jag hoppas det uppdaterar dem nu det har gått fyra månader nu till nästa månad då måste de väl uppdatera hoppas jag. Så mer? Jo plötsligt så tog aftonbladet pengar från min wy wallet av någon anledning har inte gjort det innan. Så mer? Jo jag har sagt innan måste leva illa snålt denna månaden har 400 kvar bara nu så hoppas det räcker.

TRÄNING: Ja känner av lite i benen idag men då körde jag ben igår med. Får se hur det går till torsdag kommer nog känna av det med efter uppehållet. Det räcker med en dag som går bort så känns det igen.

ROMAN: Ja idag gick det bra men kände mig lite seg idag så men jag kommer ändå köra ett par gånger på denna omgång så jag kan fixa till lite sedan. Undertiden jag kör så försöker jag komma på bakgrundshistorier med till killen och tjejen och pissgubben men han har jag inte mycket på just nu. Men han kommer in lite senare så jag har lite tid på mig nu tills han kommer.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: