onsdag 2 januari 2013

Onsdag 2/1-2013 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men jag var trött när jag väl kom upp så kanske inte så bra ändå. Kom ur sängen till elva tiden och drog i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och jo jag fick stätta i en ny patron idag den gamla var nästan slut. Så jag gjorde detta innan jag stack till ICA. Så sedan så fick jag mig min första mjukis med den nya mixern. Men den blev rätt varm idag om jag hade för lite bär i eller om den gick för länge idag. Jag vet inte men jag ställde in den på mjukis och den körde ett program som var förinställt och det gick ganska länge. Men som jag då sa så var det lite varmt när jag väl fick i mig den. Så mer? Jo till tre tiden så laddade jag in nytt program i mobilen men jag tror inte det rättade till problemet med radion iallafall. Så mer? Jo till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen. Idag hade jag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Sedan till lunchen så såg jag Wheelers dealers. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då. Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter vad det gav idag.

TRÄNING: Jaha väskan är packad så jag är redo för träningen imonn och så skall jag köra igen till lördag med storstretchen igen.

ROMAN: Japp idag fick jag köra två timmar för att bli klar med den men nu så. Satte in en ny patron så tills imonn så skall jag skriva ut den. Men den kom upp till 470 sidor så det är rätt bra för en roman. Men jag måste stryka en hel del såg jag idag men också lägga till en hel del med så. Kommer nog ligga på mellan 400-500 sidor tillslut tror jag.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: