torsdag 3 januari 2013

Torsdag 3/1-2013 20:19

DAG: Jaha sen som fan idag men jag satt alldeles för länge och åt idag. Så till natten då ja somnade som jag skulle och sov sedan rätt okey fram till nio tiden men somnade om igen fram till tio sedan till elva kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Efter detta så satte jag igång med romanen den var klar till ett tiden. Då fick jag i mig lunchen och efter detta så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog fyra då jag stack till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det såg på family guy när jag åt och sedan lite på Simsons med det var därför jag var sen idag. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men det är ju som det brukar vara så inget nytt där. Jo jag har mailat igen till Samsung om teven jag skall testa att se en film utan att spela in den till lördag till 17:30 kommer en som  jag skall se om det är samma fel på den. Så mailar jag dem igen då om felet är de samma så är det teven som är fel på. Men vi får se hur det går med det. Så mer? Nä inget mer idag skall bara säga hej för idag.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men jag var fem minuter sen idag lite slö att köra idag men jag hade en rätt bra natt ändå så.

ROMAN: Ja idag så skrev jag ut den och den är tjock nära 500 sidor så efter detta till två tiden så satte jag mig och tänkte ut historier till de som är med. Men skall köra till lördag igen på den så skall vi se hur det går med det. Imonn är det tvätt som gäller för lilla mig.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: