lördag 5 januari 2013

Lördag 5/1-2013 20:08

DAG: Jaja satt nu ett bra tag och stirrade på wikipedia om 2005 mer om detta nedan. Så nu till natten som var rätt kass vaknade ett antal gånger fram till elva tiden då jag kom upp. Fick i mig frukosten och gick sedan loss på romanen, satt idag fram till 13:30 då jag stack till ICA. Köpte lite sedan hem igen och så väntade jag på att klockan skulle slå tre då jag tänkte gå igång med storstretchen. Men klockan var redan 15:30 innan jag gick igång efter detta så fick jag igång middagen. Hade idag pepparbiffar med pepparsås och ris, såg mina serier och sedan även lite ur en film. Men jag såg inte klart idag utan tänkte jag tar det imonn efter dammsugningen och hemsidan. Så efter detta så la jag mig på sängen och har gjort detta nästan hela tiden fram till nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag tror jag. Jo det är lotto idag och jag känner på mig att jag kommer kamma hem lite pengar idag. Ni får veta hur mycket det gav på twitter eller annars till söndags kväll på twitter om det gav lite. Annars blir det som det brukar tills måndags bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra även om det var lite trögt att komma igång idag. Och som vanligt segt som det är på lördagar.

ROMAN: Ja lite små kass natt men jag kom ändå igång idag till tolv tiden. Men kom inte så långt idag innan jag satte mig och ändrade i dokumentet istället. När jag skrev detta så skrev jag sade så jag fick ändra detta i datorn det gav 1682 ändringar till sa istället. Så sedan så spanade jag lite vad som hände 2005 när den utspelas det var det jag såg på wikipedia innan jag kom igång nu. Så mer? Jag får gå tillbaks igen och köra om för jag tänkte att jag skulle ändra sade och läsa den men nu har jag ju ändrat allt med en gång. Så jag får gå på den igen men jag kom inte många sidor idag fem sex tror jag att det blev. Men jag sov dåligt med så det gjorde sitt.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: