måndag 7 januari 2013

Måndag 7/1-2013 20:06

DAG: Jaha natt igen då och en rätt kass sådan inatt trotts att jag tog starktablett igår. Men jag såg att jag hade glömt en tablett idag så det var inte så konstigt att jag inte sov så bra. Vaknade ett antal gånger inatt och kom ur sängen till elva tiden, fick i mig frukosten och så gick jag loss på romanen. Körde idag fram till ett sedan från två till tre. Efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå  fyra, när den gjorde detta så stack jag till gymmet. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det, såg på family guy när jag åt. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår heller, ja jag såg det igår dragningen var en annan dag. Så mer? Blir en riktigt hård månad denna har nu 400 som skall räcka till den 25è. Så måste jag köpa nya tomater med hoppas jag kan få ta i billiga imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag kommer igen imonn med mera då. Men nu säger jag hej för idag.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men jag får ont i ryggen igen varför detta vet jag inte. Jag har bytt plats att sitta och sitter nu rakt, men jag får ändå ont skall ta och smörja in idag så hoppas jag att det lägger sig sedan. Var fyra minuter sen idag gillar inte det måste ha högre fart när jag kör.

ROMAN: Så ja idag körde jag igen och jag gick igenom det igen och såg då att jag hade ändrat fel innan. Så jag fick det fixat och så körde jag två timmar idag igen. Det är rätt okey det jag skrev men det måste fixas till ändå.

Japp nu är det slut för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: