fredag 4 januari 2013

Fredag 4/1-2012 20:16

DAG: Jaha natt igen och en rätt kass sådan inatt, somnade när jag skulle men sov sedan inte så bra under natten. Vaknade till fem sedan sju och nio och sist till elva tiden kom ur sängen till halv tolv och stack sedan ner med tvätten till tolv tiden. Sedan upp och fick frukosten i mig efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå kvart i ett. När den gjorde detta så stack jag ner till tvätten och hängde upp den. Så upp igen och drog senare till ICA för att handla lite. Men skall imonn ut och köpa bröd tog inte det idag för jag  hade rätt bra kvar av det idag. Så sedan hem och till kvart i fyra så stack jag ner och fick upp tvätten sedan gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare med klyft och ketchup och såg mina serier som var många idag efter träningen. Så sedan till sex tiden så fick jag ner lunchen med. Så mer? Jo jag fick lite problem med datorn idag när jag körde skannern men jag fick starta om den och köra min externa hårddisk för hand idag. Den låst sig på en fil och tillslut fick jag stänga och köra om den igen, såg inte detta med en gång heller så det tog sin lilla tid. Så fick jag starta om utforskaren med den hängde sig idag. Det var nog det som var felet med även om annat gick fel för efter etta så fungerade det som det skulle. Så mer? Nä det var nog inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNNING: Ja har haft lite ont i armarna idag och magen med men då har jag inte kört på ett tag med. Det räcker med en gång som man är borta för att det skall kännas igen. Och imonn är det storstretchen som gäller för mig.

ROMAN: Ja har skissat lite på det jag skall göra imonn men jag hoppas jag kommer på mer när jag väl sätter mig. Den är fet denna romanen och massor att göra vi får se hur det går då. Kommer igen imonn med mera info om detta då.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: