onsdag 9 januari 2013

Onsdag 9/1-2013 20:11

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen, vaknade många gånger under natten och många gånger under morgonen. Så kom ur sängen till lite efter tolv och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag loss på romanen körde den idag eftersom jag var sen till 14:00 idag. Då stack jag till ICA och handlade lite sedan hem igen. Efter detta så gjorde jag inte mycket fram till fyra tiden då jag gick igång med middagen. Så jag hade idag kotletter med pommes och såg mina serier idag när jag åt men jag satt så länge att jag inte hann med lunchen idag. Jag tog en mjukis och kollade på wheeler dealers som jag brukar göra. Efter detta så diskade jag mixern och satte mig att läsa lite ut duma key ett par kapitel blev det idag. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt mig så ingen storvinst men kanske lite. Hoppas jag får ihop 400 så kan jag köpa nytt interface tills nästa månad. Så mer? Lite seg dag idag eftersom jag sov rätt dåligt men ändå en okey dag. Kan bara hoppas att jag sover bättre sedan men det tror jag inte jag gör men man kan hoppas iallafall.

TRÄNING: Jaha jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Skall se till att hålla lite högre tempo imonn så jag inte blir sen.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag igen och det gick bra idag. Undertiden jag sitter och läser så delar jag upp det i kapitel och tänkte vad jag skall lägga till med. Men det går bra totts lite kass sömn inatt.

Ja lotto hoppas vi på idag ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: