torsdag 10 januari 2013

Torsdag 10/1-2013 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan med vilket inte är bra då jag tar starka tabletter så skulle jag sova bra. Men det gjorde jag inte vaknade ett antal gånger under natten och så även på morgonen. Det är för att jag inte sover med proppar i som jag vaknar som mycket bättre innan. Men förhoppningsvis så sover jag bättre sedan annars så ligger jag illa till, kan inte börja sova sämre nu. Så till halv ett tiden så satte jag igång med romanen körde sedan en halv timme fram till ett då det var lunch. Efter detta så gick jag igång igen med romanen och körde den fram till tre tiden. Jag satte mig och spelade lite på trummorna men hade ingen lust idag. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra och när den gjorde detta så stack jag till träningen. Sedan hem och stretchade och så middag på det. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men det är ju som det brukar vara så inget nytt där inte. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja idag gick det bra även om jag sov kasst så gick träningen bra ändå. Var snabb idag hade bra tempo och var klar innan jag skulle idag. Dock bara två minuter men innan är bra.

ROMAN: Ja har kommit till sidan 160 idag och jag är en tredje del in i den nu. Rätt okey ännu men jag måste lägga till en hel del i den, men det kan nog bli en bok av det tillslut ändå. Men om sedan någon vill publicera den är en helt annan fråga.

Japp inte mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: