tisdag 22 januari 2013

Tisdag 22/1-2013 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och inte som igår utan rejält kass sådan inatt. Vaknade till 05:30 sedan låg jag vaken till 07:30 innan jag somnade i korta stunder fram till nio tiden. Efter detta så somnade jag inte igen kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag la ner för dagen. Har väntat hela dagen på samtal och till tre tiden så tänkte jag att jag ringer till dem istället för att vänta. Så jag slog en signal och fick tag i en tjej som sa att jag skulle skicka tillbaks det jag fick och så skulle annat komma med posten. Så när jag höll på att slå in detta så ringde det igen och så sa hon att jag inte behövde skicka tillbaks den alls det kommer nytt ändå. Så då fick jag det och det är inte billigt det men det var faktiskt de som hade gjort fel så men tack för det Telia. Så efter detta så gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes. Och såg på mina serier när jag åt sedan lite från filmen som jag sett innan men såg inte klart den idag heller jag satte mig och såg wheeler dealers och åt lunch istället. Efter detta så satte jag mig och läste lite ur duma key ett par kapitel blev det idag igen. Så mer? Jo jag beställde minne och högtalare till morsans dator med idag fick pengar och köpte idag. Så skall jag imonn ut och köpa resten på Clas Ohlson lite smått och gott. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag undrar när jag kan få högre hastighet på mitt bredband skall kolla om det går men det går långsamt att bygga ut. Ja det kommer under 2013 såg jag nu men det är inte lätt att hitta information om detta de gömmer sidan. Men det kommer så småningsom hoppas jag.

TRÄNING: Ja träningen kommer nog ligga nere hela denna veckan men jag mår lite bättre men måste bli bra snart om jag skall kunna köra till måndag igen. Hostar mer idag än innan och känns inte som det släpper ännu iallafall.

ROMAN: Ja har kommit tills slutet av romanen nu och det gick inte som jag trodde men nu är det 8 år sedan jag skrev den med så. Men det gick bra idag och det ser bra ut så jag hoppas jag skall kunna få ihop en roman av det tillslut.

Japp inte mer att säga idag en rätt bra dag idag vi får se vad som händer imonn. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: