söndag 6 januari 2013

Söndag 6/1-2013 20:12

DAG: Jaha lite sen idag men jag spelade på facebook och klarade äntligen nivån jag har spelat på denna i sex eller mer månader utan att komma vidare men idag så. Så till natten igen och en rätt kass sådan inatt, vaknade ett otal gånger under natten och många gånger under morgonen med. Kom tillslut ur sängen till tolv tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugningen tätt följt av hemsidan. Men idag så var det bara RixFm som hade uppdaterat NRJ sida fanns inte till idag så jag la inte upp på den idag. Men jag la ändå två uppdateringar nummer 237 238 på spotify sidan och 277 278 på startsidan. Så mer? Jo jag la upp på twitter och facebook idag men med då bara RixFm. Så mer? Jo efter detta så fick jag göra träningsmaten som jag glömde igår. När den sedan var gjord så satte jag mig och kollade på filmen. Såg den jag hade börjat på sedan gjorde jag middagen. Hade idag karréer med pommes och pepparsås såg då den andra och satt till fem tiden innan jag var klar med den. Så tog jag ingen lunch idag jag tog en mjukis istället.  Kan säga att de tomater jag köpte i går var kassa så det går nog inte att äta dem alls, och det är fan då la jag ut 39 spänn på skit. Och ännu värre är det när jag bara har 400 kvar att leva på nu. Så mer? Nä inte mer idag jo det är lotto och jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Jaha jag har packat idag så jag är redo för träningen imonn. Äntligen en hel vecka igen efter många stopp nu. Skall vi se om jag får ny styrka igen då skall nog komma snart hoppas jag annars så ligger jag illa till. Men det är ett antal veckor kvar innan jag höjer så jag hoppas att den kommer.

ROMAN: Ja sa igår att jag hade skrivit åtta sidor det var 18 sidor som jag hade gjort men jag måste göra om dem igen. Hittade ett fel igår som jag rättade till men fan vet om det var fel eller inte. Skall kolla det imonn när jag kör igen.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: