fredag 25 januari 2013

Fredag 25/1-2013 20:14

DAG: Jaha idag såg jag att McAfee inte sökte igenom datorn som den skulle jag hade hoppats på att den skulle gå igång själv men så var inte fallet. Måste göra det för hand nu också. Så till natten rätt kass sådan igen många vak och till tio tiden så var sömnen slut för idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack och handlade och lite till. Var först på posten och hämtade mitt paket från Dustin sedan bar det av till ICA för att handla lite. Så sedan hem igen och jag glömde av att datorn skulle skannas idag för jag slog av klockan som brukar gå igång när det är dags. Men datorn statade inte och satte inte igång med skannern alls innan nu när jag fick igång den för bloggen. Så jag måste starta för hand nu med, men jag skall stänga av den så kör jag den imonn stället. Så mer jo jag fick mina minnen som jag tänkte lägga in tills imonn. Jag kommer inte köra stretchen imonn utan fixa i minnena sedan till söndag skall jag ominstallera allt tänkte jag. Så när jag kom hem så fick jag i mig en mjukis och gjorde inte nått fram tills det var dags för middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg mina serier som vanligt. Jo innan jag gjorde nått så betalade jag mina räkningar och jag fick lite över denna månaden. Så det ser bra ut nu för mig på pengafronten just nu iallafall. Så mer? Nä inte mer idag jo jag såg första eller tredje delen av en ny serie idag och den var okey.

TRÄNING: Ja hoppar över stretchen imonn så jag blir helt frisk till måndag tänkte jag.  Så har jag tid att pilla med morsans dator imonn.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag och det gick bra idag. Trotts lite kass natt.

Så och så vann jag inte nått heller till onsdagen men det är ju som det brukar vara så. Nu har jag inget mer att säga än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: