fredag 1 februari 2013

Fredag 1/2-2013 20:08

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass sådan igen men som innan så gick dagen ändå rätt bra idag. Men då hade jag bara tvätt idag med, men kom till sans till tio tiden efter rätt många vak. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så till tolv så stack jag ner och fick in tvätten sedan upp igen och gjorde inte nått fram till kvart i ett då jag stack ner och hängde upp den. Sedan upp igen och ringde till affären får man nog säga tog ett jävla tag innan de svarade men tillslut så gick det fram och jag fick svar på mina frågor. Och imonn efter jag har gjort träningsmaten skall jag köpa och sedan ladda in det nya Office paketet. Det kommer kosta mig 90 spänn i månaden då får jag nya Office 2013. Så sedan så stack jag ner och kollade tvätten så att allt hängde uppe och upp igen. Och till kvart i fyra så stack jag ner och hämtade upp den. Sedan gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes. Och såg mina serier som är rätt många idag så jag hann inte se alla idag utan lämnade en tills imonn. Fick i mig lunch med när jag såg mina serier. Så mer? Nä det var nog inte mer idag men tills imonn så är det lotto och då skall jag vinna lite stålar om ni bara håller tummarna. Vann gjorde jag idag på en tia lott som jag skall imonn och lösa in. Skall ut och köpa lite imonn så jag skall lösa in den på samma gång tänkte jag. Vi hoppas jag får mer på den.

TRÄNING: Ja tärning ja idag har jag lite ont i armarna efter träningen igår och det räknade jag med. Efter uppehåll så är det att vänta imonn så kör jag storstretchen igen då.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen då vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra. Återkommer med mera imonn, skall då gå på på riktigt med alkoholisten. Skall dela upp det på tre och köra en åt gången sedan går jag på igen efter det med mera ändå.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: