fredag 8 februari 2013

Fredag 8/2-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja sov som innan inatt rätt kasst vaknade till tio tiden och kom ur sängen till lite efter tio. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Men innan dess så fick jag ett samtal. Så körde idag romanen till 13:30 och till två tiden så skulle jag sticka till ICA men då gick klockan igång och sa att jag skulle skanna datorerna idag. Så jag satte igång detta innan jag stack till ICA. Så lämnade jag min kudde med som var fel på till posten det gick på 84 spänn. Och så hämtade jag min nya kudde med och den gamla var kass jag har legat på den nya och det gör inte alls ont i nacken. Så men om det berodde på att jag inte hade tvättat den eller något annat vet jag inte. Vi får se vad de säger om det en dag nästa vecka skulle jag tro. Så sedan hem och gick upp på internet och fixade farsans biljetter till båtmässan. Så mer? Jo jag fick igång middagen till fyra tiden då var båda skannern klara så jag stängde av dem men nu är det två skann som man skall köra på McAfee först virus och sedan sårbarhetsskann. Den söker igenom datorn för uppdateringar som man skall ladda in. Hade idag två en för opera och en för firefox rätt bra skann det. Så mer? Jo jag fick igång middagen och idag hade jag kotletter med mos gott mos. Så såg jag på mina serier idag men de var så många att jag inte hann se alla. Fick stänga ner till 19:30 tiden så jag hann inte läsa idag alls. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som det brukar. Så mer? Jag har funderat på varför jag har ont i nacken men jag vet nu att det är kudden trodde annat idag men har fått det bekräftat idag när jag låg på sängen. Så mer? En bra dag trotts lite små kass natt.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen då ja vi hoppas på bra natt som vanligt men det blir nog som vanligt det med. Ni får rapport imonn på denna punkt.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med alkoholisten och skall gå på tjejen sedan imonn. Har inte den historien klar men kommer på den med tiden hoppas jag. Men det går bra just nu trotts lite kass natt. Kan bli en bok av det tillslut ändå.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: