torsdag 7 februari 2013

Torsdag 7/2-2013 20:14

DAG: Jaha natt igen då ja och kunde inte somna inatt låg till ett två tiden innan jag somnade. Men efter detta sov jag rätt bra, dock så var jag trött idag när jag vaknade men jag har inte sovit bra på ett bra tag nu sedan jag slutade med propparna. Så kom till sans till elva tiden men la mig igen fram till halv ett innan jag gick igång med romanen idag. Jag var rätt seg idag tänkte lägger mig ett tag så blir det förhoppningsvis bättre sedan. Så till ett var det lunch och så igång igen till två fram till tre. Sedan så ringde jag om kudden och de sa att jag skulle skicka den till dem så fick de se. Så jag skall göra det imonn tror dock inte jag får någon ny. Och jag har redan beställt en så den kommer till nästa vecka tror jag. Om det inte är kudden så måste jag ha skadat mig på gymmet men jag har inte känt nått alls. Skumt. Så sedan till fyra tiden så stack jag till träningen och sedan hem igen stretch och så middag på det. Såg på family guy när jag åt och satt länge idag igen. Så mer? Jo jag fick inte kollat lotto igår kollade mailen igår innan jag la mig men då hade inget kommit brukar komma innan jag lägger mig men inte igår. Så kanske har jag vunnit lite ni får veta på twitter idag eller så imonn om det inte gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men var lite sen idag. Kan hända att jag har gjort nått i måndags på gymmet för att det gör ont i ryggen men jag tror inte det. Det började natten till tisdag att göra ont men jag låg ändå med kudden. Jag vet inte vad det kan vara om det inte är kudden. Och jag får inte ont när jag tränar vare sig måndag eller torsdag träningen.

ROMAN: Ja blev bara en och en halv timme idag men det gick bra när jag väl fick vila lite innan jag gick igång. Är snart klar med alkoholisten då blir det tjejens tur.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: