onsdag 6 februari 2013

Onsdag 6/2-2013 20:06

DAG: Japp natt igen då ja och en rätt kass sådan igen, hade svårt att somna inatt så jag låg ganska länge igår innan jag somnade igår. Sedan vaknade jag igen till 02:30 sedan 04:40 och 07:00 låg sedan vaken till nio innan jag lyckades somna igen en lite stund fram till tio då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så väntade jag idag tills klockan slog tolv innan jag gick igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 men fick samtal där emellan så jag tappade farten idag. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och slog en signal till morsan sedan så drog jag igång musikdatorn eller kanske skall kalla den för morsans dator nu. Det var många uppdateringar idag med så jag fick in dem efter lite strul. Så skall se till fredag om det går att somna datorn eller om den somnar så att inte skannern går alls. Vi får se vad som händer med det till fredag. Så mer? Lite bättre i nacken idag men har varit seg i den hela dagen. Jo jag beställde en ny kudde idag från samma ställe som innan men jag tycker att två och ett halvt år är lite kort för att den skall hålla. Men de ger bara två års garanti på den så den håller nog inte mer än så då. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat idag för träningen imonn så jag är redo, får se hur det går med nacken bara men jag hoppas att den inte stör mig imonn.

ROMAN: Ja körde mina en och en halvtimme idag och det gick bra idag trotts avbrott. Har kommit in på tredje gången med alkoholisten idag skall gå på fjärde imonn hoppas jag.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: