onsdag 13 februari 2013

Onsdag 13/2-2013 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja och jag somnade som jag skulle igår men sov sedan som innan vaknade en eller två timmar emellan fram till tio tiden. Kom ur sängen till halv elva tiden och fick starta om datorn och ladda in nya uppdateringar innan jag kunde köra igång med frukosten. Så tog två koppar med kaffe idag igen och satte igång med romanen till tolv tiden. Så körde fram till 13:30 då jag la upp nytt på hemsidan. Jag la upp tio i topp 2012 mest spelade kanske det heter men det la jag upp idag uppdatering nummer 249 på spotify sidan och 290 på startsidan. Så har jag spanat in en ny kanal som heter power hit radio där finns mest spelat om jag lägger ner NRJ men vi får se om det uppdaterar eller inte. Men jag tror jag kommer lägga till Power hit radio till söndag så har jag en ny kanal eftersom Mixmegapol lades ner så. Ja hos mig iallafall men den har inte mest spelat längre så. Vi får se till söndag kan säga att den spelar bara musik utan prat alls. Men finns bara på internet som app men ingen reklam eller prat alls bara hits är ny på MTG dom uppdaterar som de skall iallafall. Så mer? Efter detta så stack jag till ICA för att handla lite tog ut 500 så nu har jag bara 500 kvar sedan är det slut men jag har levt snålt innan så det skall nog gå denna månaden med. Så sedan hem och till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare och pommes och ketchup och såg mina serier när jag åt men hann inte med alla idag så jag sparade en till fredag. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag. Ni får veta hur mycket det gav idag på twitter eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas vi att jag inte känner av kass sömn imonn heller. Men jag kommer nog göra det om jag inte sover bättre snart.

ROMAN: Jaha idag gick det bra kom inte fram till pissgubben men läste lite smått fram mot det. Så jag måste komma på en historia om denna typen med. Vi hoppas att inspirationen kommer när jag sätter mig imonn. Och som vanligt bra sömn med, tummis.

Japp det är igen dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: