torsdag 21 februari 2013

Torsdag 21/2-2013 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt igen sov rätt okey fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag från tolv till ett sedan igen från två till tre. Efter detta så spanade jag på internet efter ditten och datten och plötsligt så var klockan fyra. Jag stack till träningen och så hem igen stretch och så middag på det. Såg på family guy men slog sedan över till 7an och såg Jamie Oliver göra mat. Så mer? Jo jag fick inte kollat lotto igår men idag så får vi veta på twitter när jag kollat mailen eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Jag vet inte mer idag blir en mini blogg idag tror jag visst. Så mer? Nä kommer inte på mer idag vi hörs igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag kan konstatera att jag har fått ny styrka igen. Dock är det på en punkt men det höjs bara i fem eller mer per gång. Men även denna har jag fått ny styrka med skall nu höja om ett par tre fyra veckor igen. Men det känns bra.

ROMAN: Ja idag fick jag göra en teckning på lägenheten innan jag kom igång. Och även lägga till möbler och annat så det tog en halvtimme idag innan jag gick igång. Så jag måste lägga till detaljer och miljöbeskrivningar på allt nu. Efter detta så skall jag skriva in det och så skall jag läsa igen och ändra lite mer sedan får vi se vad jag gör.

Jahapp det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: