tisdag 12 februari 2013

Tisdag 12/2-2013 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och samma som många gånger innan. Somnade när jag skulle till ett tiden men vaknade sedan till fem sex sju och så vidare fram till tio. Jag gillar inte att jag har samma natt hela tiden kommer tillslut bli trött om jag inte sover bättre än detta. Problemet är att jag inte sover bättre på starktablett heller då är det illa. Så kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten sedan fick jag vänta på att klockan skulle slå tolv. Fick även idag i mig två koppar kaffe, en innan jag gick igång med romanen och en när jag höll på med den. Det är inte en mugg och inte en kopp utan något där emellan. En tre kvarts mugg ja eller två trekvarts mugg blir det då. Så körde igång romanen till tolv tiden och körde idag fram till 13:30 och gjorde inte nått efter detta. Hade inget att handla idag även om jag kom på att jag nog skulle gått ut idag. Men det kom jag på sedan så jag gick inte ut idag utan väntade på att klockan skulle slå tre. Då jag gick igång med middagen, hade idag karréer med pommes. Och såg mina serier idag men hann inte med alla idag så jag får se imonn lite. Så fick i mig middagen och så fick jag även i mig lunch. Sedan tog jag en trekvarts mugg svart kaffe och till efter lunchen så tog jag en latte. Så mer? En rätt bra dag idag trotts kass ja eller lite kass natt. Men jag börjar vänja mig vid detta så den var okey ändå och så länge jag sover som jag gör så skall det nog gå bra. Då måste jag sova bättre när jag tar starktablett annars så kommer jag blir trött. VI får se hur det går med det imonn så är det roman som gäller för mig sedan skall jag ut och handla lite med. Jo kom just på jag skulle lägga upp NRJ idag men de hade inte uppdaterat alls idag. Jag har sagt detta innan att firman som köpte upp NRJ är kassa på att uppdatera listor så även denna sida, ja NRJ. Skall följa dem ett gång månader men är de lite kassa så kommer jag lägga ner NRJ. Det är ingen ide att följa om de inte uppdaterar, vi får se hur det går med det. Men idag hade de inte uppdaterat så igen mer idag på denna punkt då. Så mer? Nä jo jag satte mig till sju tiden och läste lite ur duma key ett par kapitel idag med annars så var det inte mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt men till torsdag så kommer jag igen.

ROMAN: Ja idag gick det bra att skriva kom på rätt mycket idag och fick mycket gjort på romanen. Det går framåt efter tjejen så är det pissgubben som gäller. Efter detta så är det att lägga till allt som skall vara med som vanligt. Vi får se hur det går med det längre fram.

Nu är det slut för idag kommer igen imonn med mera och då är det lotto så jag räknar med  era tummar imonn. Eller kanske redan idag så får ni veta hur mycket det gav imonn på twitter. Så men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: