tisdag 19 februari 2013

Tisdag 19/2-2013 20:04

DAG: Jaha till natten igen då ja somnade efter ett tag igår inte som jag ville. Låg sedan till tio tiden men gick upp till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så gick jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30. Efter detta så fick jag vänta på farsan han skulle komma och jag skulle ställa in en fjärr till deras teve. Han kom till 14:30 tiden och jag fick tillslut ställt in den. Efter detta så gjorde jag inte nått fram tills det var dags för middag. Hade idag karréer med mos och såg mina serier idag när jag åt. Jo jag beställde telefon svarare idag med det går på 10 i månaden så jag tog det. Tänkte jag kan ställa in den så att inga samtal kommer in innan två det skulle gå att göra stod det så jag tog den. Så slipper jag att bli störd när jag skall gå igång med romanen. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag men till torsdag kommer det mera.

ROMAN: Japp idag kom jag igång med pissgubben men det tog tid innan jag kunde gå igång. Men jag har kommit igång och imonn så skall jag köra igen. Tog tid att gå igenom allt idag så imonn bör det gå lättare att skriva. Bara sömnen kommer så skall det nog gå bra.

Jahapp inget mer idag kommer igen imonn med mera då. Men jag skall nog köpa nya hörlurar när jag köper till musikdatorn och en ny interface för jag tror inte att de kommer uppgradera den gamla. När jag frågar så säger de att du kan se om den inte är så att den inte behöver uppgradering. Men det har gått fem sex månader nu så fan vet om de gör det alls. Då kommer det gå på 5400 det är 1200 mer än jag hade räknat med men jag behöver ett par nya lurar så. Ja vi får se men det har kommit en ny dator som jag kanske tar den har en SSD disk på 24GB och en hårddisk på 1000 GB men jag får se hur jag gör. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: