onsdag 20 februari 2013

Onsdag 20/2-2013 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt bra sådan inatt somnade dock inte när jag ville men tillslut så somnade jag in och sov rätt okey fram till tio tiden. Ja jag vaknade ett par gånger med där emellan med. Så till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag igång med romanen till 12:00 och körde den fram till 13:30 idag då jag stack till ICA för att handla lite. Så mer? Jo kom hem och fixade till min telefon svarare för att gå igång idag till 22:00 efter detta är det ingen ide att ni ringer för då är den på. Talade in ett meddelade för att kunna slippa samtal när jag skriver så mer? Jo efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg på mina serier när jag åt detta. Så efter detta så fick jag i mig lunchen med men idag tog jag en mjukis istället. Jag brukar ta den till två tiden men inte idag fick förhinder idag. Så mer? Jo jag skall vänta ett tag till innan jag köper dator det har kommit upp en som jag kunde tänka mig att köpa men skall vänta ett tag till så får vi se vad som kommer sedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag kommer igen imonn. Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag eller så imonn på twitter om det gav lite. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn hoppas som vanligt på bra sömn.

ROMAN: Ja kom igång idag tillslut lite segt gick det idag igen men jag kom igång iallafall. Blev idag klar med pissgubben och skall imonn köra igång med miljöbeskrivning och detaljer. Vi får se hur det går då, mer om detta imonn.

Japp slut för idag och tack för idag så säger jag som jag brukar vid denna tid. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: