lördag 23 februari 2013

Lördag 23/2-2013 20:16

DAG: Jaha natt igen då ja och jag kunde inte somna som jag ville igår utan låg länge innan jag tillslut somnade. Sov som jag brukar med många vak fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg fram till tolv och gick inte igång med romanen förrän till 12:30 idag körde den sedan fram till 14:00. Så efter detta så skulle jag då gå igång med storstretchen men körde inte den idag jag gav upp idag och la ner det då var klockan redan fyra. Seg idag och tänkte nä jag skiter i det idag. Så jag gick igång med middagen istället hade idag karréer med pommes. Och såg de sista serierna när jag åt. Sedan tog jag kaffe och en latte på det fick ett samtal och så var det inte mer idag. Men det var en kass natt så går lite trögt då med dagen men ändå en bra dag idag. Så mer? Jo det är lördag och det är lotto idag får vi se om jag får ett samtal idag då? Ni får veta på twitter idag om det slår till eller så imonn på bloggen om det inte gjorde det. Men är det lite så blir det tills imonn när jag kollar mailen då blir det på twitter igen om det gav nått. Annars till måndags bloggen om det inte gav nått, men jag tror jag väntar med att slå till tills det kommer upp över 200 mille. Det är då jag slår till och kammar hem storkovan, eller hur? Mer då? Jo musiken med skall vänta tills nästa månad och se om det tillkommer nya datorer men jag är redo att köpa nu. Det finns en men jag hoppas att det kommer upp flera om ett tag så jag har lite att välja på. Så mer? Har lust att köra igång med musiken lite nu skall göra lite trumsignaler och lite musiksignaler med en gång så skall jag kolla vad som är nytt med i programmet. Så jag har att göra när den väl blir av att jag köper. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja idag så la jag ner för dagen trotts att jag hade bytt om och allt. Men sen var jag som bara den idag. Men det är natten som gör att jag inte kan köra som jag vill. Vi hoppas på bättre nätter fram över.

ROMAN: Jaha kom igång sent idag men det gick bra idag ändå. Och jag tror jag måste köra en omgång till innan jag skriver ner det. Så lägger jag till detaljer då, måste nog fokusera på en sak i taget om det skall bli bra. Men det gick bra idag iallafall.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: