måndag 4 februari 2013

Måndag 4/2-2013 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja tog ju stark tablett igår och somnade när jag skulle men vaknade sedan igen till sex. Låg sedan vaken till tio innan jag kom ur sängen. Dock var jag uppe till åtta tiden och brände en cd till musikdatorn så har jag SP3 till den hoppas jag. Så men till lite efter tio så tog jag mig upp ur sängen och fick i mig frukosten. Efter detta så dröjde jag till tolv innan jag gick igång med romanen. Körde den till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag. Såg på family guy när jag åt idag som jag brukar göra. Så mer? Jag hoppas att jag kan få den andra datorn att fungera igen men fan vet. Vi får se imonn efter romanen om jag inte hinner med att pilla lite. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller såg det igår glömde innan. Men det är ju som det brukar vara så. Inte mycket hänt idag men så brukar det vara på måndag och torsdag.

TRÄNING: Ja taskig start på dan men träningen gick bra ändå idag.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag även om jag fick ett samtal idag. Har fått in tiden för alkoholisten det är 1988 och skrivit lite om honom idag med. Så det går bra att skriva nu hoppas det fortsätter sedan med.

Jaha inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt, jo. Jag la upp statistiken i förra veckan och jag har kommit över 1000 besökare på en månad det var 1105. Så jag är nöjd med detta hoppas att jag har något som ni tycker om bara så ni inte försvinner igen. Nu har jag sagt mitt och säger då Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: